dimecres, 6 de juny del 2012

DESCOBRIR LISBOA

Lisboa és una ciutat única, sorprenent, original. Us convidam a descobrir-la d'una manera diferent, amb rutes adaptades a les vostres necessitats. Tenim diferents opcions de rutes per la ciutat blanca:
Lisboa es una ciudad única, sorprendente, original. Os invitamos a descubrirla de una manera diferente, con rutas adaptadas a vuestras necesidades. Tenemos diferentes opciones de rutas por la ciudad blanca:
1-Primera descoberta: Un passeig ideal per aquells que volen descobrir Lisboa per primera vegada.
1-Primer descubrimiento: Un paseo ideal para aquellos que quieren descubrir Lisboa por primera vez.
2-La Lisboa literària: per als amants del llibres i de la lectura. Un passeig per la ciutat de la mà dels seus escriptors i dels que vinguts de fora s'han deixat seduir per la seva màgia. Amb lectura de texts.
2-La Lisboa literaria: para los amantes de los libros y la lectura. Un paseo por la ciudad de la mano de sus escritores y los que venidos de fuera se han dejado seducir por su magia. Con lectura de textos.
3-La Lisboa de novel·la negra. Per als amants del misteri i del gènere literari més llegit arreu del món, o per als que vulguin descobrir una Lisboa diferent.
3-La Lisboa de novela negra. Para los amantes del misterior y del género literario más leído en todo el mundo, o para los que quieran descubrir una Lisboa diferente.
4-La Lisboa dels miradors. Sens dubte una manera singular d'anar descobrint la ciutat: un recorregut que enllaça els miradors més màgics de la ciutat i alguns que s'allunyen de les guies.
4-La Lisboa de los miradores. Sin duda una manera singular de ir descubriendo la ciudad: un recorrido que enlaza los miradores más mágicos de la ciudad y algunos que se alejan de las guías.


CONTACTES I PREUS / CONTACTOS Y PRECIOS


ballaruga1@gmail.com


Sessió de 3 o 4 hores (matí o tarda): 10 euros per persona. Preus especials per a grups de més de 4 persones.
Sesión de 3 o 4 horas (mañana o tarde): 10 euros por persona. Precios especiales para grupos de más de 4 personas.
Jornada completa: 15 euros per persona. Preus especials per a grups de més de 4 persones. (dinar a banda)
Jornada completa: 15 euros por persona. Precios especiales para grupos de más de 4 personas (comida a parte).


EL GUIA:
Sebastià Bennassar (1976) és escriptor i periodista. Llicenciat en Humanitats viu a Lisboa des de fa tres anys. Ha publicat una vintena de llibres. Dues de les seves novel·les, Els blaus de l'horitzó i Connie Island estan ambientades a la capital portuguesa.
Sebastià Bennassar (1976) es escritor y periodista. Licenciado en Humanides vive en Lisboa desde hace tres años. Ha publicado una veintena de libros. Dos de sus novelas, Els blaus de l'horitzó y Connie Island están ambientadas en la capital portuguesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada